loader image
Menü Bezárás
 • földmérő igazolvány: 6646/2014

  Bármely földmérési munka végezhetőségének kötelező alapfeltétele. A földmérési végzettséget tanúsítja.

 • ingatlan-rendező minősítésű földmérő: 2296/2017

  Földhivatali térképen történő változást eredményező munka ilyen szakember tanúsítása nélkül nem hitelesíthető, nem nyújtható be.

 • Geodéziai tervezői minősítés: 10-00650 (a mérnöki kamara tagja)

  Épületek, utak, parkok stb... tervezéséhez, létesítéséhez végzett földmérési munka kötelezően tanúsítandó ilyen minősítésű szakember által, másként nem adható át.

 • Légi Térképészeti és Távérzékelési Egyesület tagja (ACRSA)

  A felmérésekhez ma már általam is általánosan használt légi térképészet szakmatörténeti, érdekképviseleti és tudományos tevékenységet folytató hazai szervezete.

Köszöntöm weboldalamon!

Engedje meg, hogy virtuálisan bemutatkozzak: Kepes Ádámnak hívnak, és földmérő mérnökként dolgozom.

Főiskolai végzettségem 2013-ban szereztem meg, majd a szakma gyakorlati alapjainak elsajátítását a Hatvani Földhivatalban, azonnal megkezdhettem. Itt 2017-ig dolgoztam földmérési szakügyintézőként, feladataim főként a nyilvántartási térkép javításai, karbantartása, vállalkozó földmérőkkel és magánszemélyekkel történtő ügyintézés, illetve telekváltoztatások lebonyolítása jelentették.

Vállalkozni a földhivatali munkavégzés mellett 2015-ben kezdtem el, ettől kezdve tanulhattam a magáncélú földmérési munkák lebonyolítását. Az igények szerint fokozatosan tanultam meg az EU-s mezőgazdasági pályázatokhoz szükséges méréseket, a telekváltozások méréseit, és az építőipari méréseket. Mihelynst a földhivatal mellett végzett munkám teljes állássá váltottam kaptam meg az első építőipari munkaterületek teljes geodéziai művezetését. Első műszerem is magánvállalkozóvá válásommal párhuzamosan vásároltam meg, mely – korszerűségéből adódóan – azóta is szolgál igaz, fokozatosan több eszközzel egészítettem még ki ”fegyvertáram”.

Számomra mindig is fontos volt, hogy motivációm a soha nem szűnő és meg nem állítható szakmai érdeklődés legyen. Sikeresek – úgy tartom – csak úgy lehetünk, ha egy valamiben a legjobbak közé igyekszünk. Sajnos szó szerint idézni nem tudom, de egy egyszer hallott idézet definiálja talán legjobban felfogásom: ha szenvedéllyel csináljuk amiben jók vagyunk az életünk észrevétlenül lesz gazdag, ha a pénzért pedig észrevehetően szegény.

Úgy gondolom, ez munkavégzésemen is tetten érhető. Műszerezettségem tekintve már fiatal vállalkozóként is a megye legjobbjai közé tartozok. Bár nagyon sok földmérő a legkisebb befektés – leghagyobb hasznol elvét követve sem tiszteli meg a szakmát maga az eszközkészlet önmagában csak tárgyak sokasága. Számos olyan innovatív informatikai fejlesztést valósítottam meg, mellyel a mérés-feldolgozás-ügyvitel hármasa sokkal korszerűbbé, minőségibbé és gyorsabbá válik.

Szemléletmódom remélem az Ön által jelenleg is böngészett weboldal megvalósítása is tükrözi Ön felé. Bár az első naptól kezdve több megrendelést kapok a számomra kényelmesnél úgy gondolom meg kell ragadni minden technológia adta lehetőséget, és egy ilyen weboldallal is segíteni az Ön tájékoztatását. Úgy gondolom aki ezzel nem ért egyet ne legyen vállalkozó, aki pedig technikailag nem tud egy ilyet megvalósítani, ne legyen mérnök. Előbbi ugyanis az emberek és cégek, utóbbi pedig a szakma szolgálatát jelenti.

Bízom benne, hogy weboldalamon sok hasznos információt talál és hasznosan tölti itt idejét. Amennyiben további tájékoztatásra van szüksége, vagy megrendelés ügyében keresne kérem keressen bizalommal elérhetőségem bármelyikén!

tisztelettel,

Kepes Ádám

Our Visitor

0 2 9 2 5 4
Users Today : 42
Users Yesterday : 42
Users Last 7 days : 307
Users Last 30 days : 1179
Users This Month : 694
Users This Year : 3904
Total Users : 29254
Views Today : 54
Views Yesterday : 83
Views Last 7 days : 455
Views Last 30 days : 1731
Views This Month : 999
Views This Year : 5715
Total views : 47830
Who's Online : 0
Your IP Address : 3.239.91.5
Server Time : 2024-04-17